Hotels

Op zoek naar een hotel voor uw groep?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Waar de reis ook naar toe gaat, wat voor soort groep het ook is, wij regelen graag een passend hotel voor uw groep!

Naast de bekende bestemmingen als Londen, Parijs en Berlijn, hebben wij een ruim netwerk van hotels door heel Europa waar we mee samenwerken. Wat dacht u van bestemmingen als York, Praag of Hamburg? U zegt het maar en wij gaan op zoek!

Wat vragen wij van u? U regelt de deelnemers (minimaal 20 personen) en vertelt ons waar u wanneer en hoelang heen zou willen. Wij gaan dan op zoek naar een hotel dat aan uw wensen voldoet. 

Wij hebben ruime ervaring met schoolgroepen, groepen met gezinnen en personeelsverenigingen. Maar ook voor koren, fietsclubs, damesverenigingen of vriendengroepen regelen wij vaak hotelovernachtingen. 

Zelf hebben wij geen touringcars, daarom vragen wij u om zelf een touringcar te boeken. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u regelen bij één van de touringcarbedrijven waar wij al jaren mee samenwerken. 

Omdat er soms extra wensen zijn, zoals uitstapjes, een theaterbezoek of een veerbootticket naar bijvoorbeeld Engeland of Scandinavië, bieden wij dit al jaren als extra service aan onze klanten aan. 

Neemt u ook eens een kijkje op onze pagina's met reisideeën. Hier treft u voorbeelden van reizen aan die wij voor u kunnen regelen.