Disney

VOORBEELDPROGRAMMA 3-DAAGSE Disneyland Parijs

DAG 1: NEDERLAND - PARIJSUitzicht op Sacre Coeur © Cor van Rossum.jpg

Nadat u 's morgens per touringcar bent vertrokken, reist u naar de lichtstad Parijs. Als u in het centrum van de stad bent aangekomen, maakt u een uitgebreide rondrit langs de gebouwen en monumenten, waaraan deze lichtstad zo rijk is. Zo ziet u o.a. de Basilique du Sacré Coeur, de Moulin Rouge met Montmartre, de Madeleine, de Place de la Concorde met de obélisque van Luxor, de Avenue  Champs-Elysées, de Arc de Triomphe, het Palais de Chaillot, de Eiffeltoren, Les Invalides, Montparnasse met Tour Montparnasse, het Palais Luxembourg, de Panthéon, Ile de la Cité, de Notre Dame en het Louvre.
Het diner kunt u gebruiken in een typisch Parijs restaurantje in de wijk Montmartre en 's avonds eventueel naar een show gaan bijvoorbeeld in het Lido of Moulin Rouge. 

DAG 2: PARIJS - EXCURSIE DisneylandKlok Mickey © Cor van Rossum.jpg

Na het ontbijt op de tweede dag verlaat u Parijs om naar Disneyland Paris te gaan om het themapark te bezoeken. Hier is veel vermaak voor jong en oud. Zo kan men een ritje maken met de spectaculaire Space Mountain, een boottocht met de Mississippi of het treintje door het park. Er is voor iedereen een groot aantal Disneyland vuurwerk © Cor van Rossum.jpgmogelijkheden om daarvan te genieten. In de middag is er iedere dag een grote parade door het park. 
Nadat het park is gesloten bezoeken we nog even de souvenirshops om nog een herinnering mee naar huis te nemen.

DAG 3: PARIJS - NEDERLAND 

De derde dag brengt de chauffeur u na het ontbijt naar de Champs Elysees, waar u nog gezellig kunt gaan winkelen voordat u naar Nederland terug reist. Uiteraard kunt u ook lekker rondwandelen en van de sfeer van de stad genieten of een museum bezoeken.

 

Bovenstaand programma is slechts een voorbeeld van wat wij kunnen bieden. In overleg met u maken wij altijd een programma, dat op uw wensen is afgestemd.