naar Engeland

Overtochten naar Engeland

Op zoek naar een overtocht voor uw touringcar naar Engeland? Dan kunnen wij u helpen! Wij bieden op verschillende routes overtochten aan.
veerbootroutes Engeland.jpg

Van Frankrijk naar Engeland

P&O Logo.gifDe route Calais-Dover met P&O Ferries is een flexibele en snelle manier voor uw groep om het Kanaal over te steken. U komt na slechts 90 minuten in Dover aan. Er zijn maximaal 46 overtochten per dag en uw groep kan dus reizen op een tijd die goed uitkomt. 

Van Nederland naar Engeland

Logo_Stena_Line.pngAls u liever de nachtboot vanuit Nederland neemt, dan is de route Hoek van Holland-Harwich met Stena Line zeker interessant voor u.

 

P&O Logo.gifVaart u liever naar het noordelijke deel van Engeland of wilt u doorreizen naar Schotland? Dan is de route Rotterdam-Hull van P&O Ferries een goede optie voor u. Met de comfortabele nachtboot komt u uitgerust aan in Engeland om daarna door te reizen naar uw bestemming.

Met de trein naar Engeland 

Eurotunnel logo.PNGGaat u liever met de touringcar via de Eurotunnel van Calais naar Folkestone? Dan kunt u ook deze bij ons boeken. 
 
 

LET OP: VANAF 01 OKTOBER 2021 DIENT IEDERE REIZIGER NAAR GROOT-BRITTANNIË IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN GELDIG PASPOORT. EEN ID-KAART IS NIET LANGER VOLDOENDE.

Neemt u ook eens een kijkje op onze pagina's met reisideeën. Hier treft u voorbeelden van reizen aan die wij voor u kunnen regelen.