Hoek van Holland - Harwich

Logo_Stena_Line.pngHoek van Holland - Harwich met Stena Line

Een dagje naar Londen of Cambridge zonder uren in de bus te zitten? Dat kan! Met de boot van Stena Line vaart u vanuit Hoek van Holland naar Harwich. Dat kan met de comfortabele nachtboot of heerlijk ontspannen overdag. Wij kunnen deze overtochten voor uw groep bij Stena Line tegen een gunstig tarief boeken. 

Stena Line heeft de volgende mogelijkheden:

Nachtboot: Wanneer u de oversteek naar Engeland met de nachtboot maakt, dan kunt u genieten van een heerlijke hut, ontbijt of diner aan boord. Aan boord zijn er verschillende mogelijkheden om lekker te ontspannen.

Dagboot: Als het beter uitkomt om de oversteek overdag te maken, dan is dat ook mogelijk. Het is dan ook mogelijk om hutten te boeken, maar dat hoeft natuurlijk niet. Onderweg kunt u genieten van de lounge ruimtes, de restaurants, het casino of gewoon lekker aan dek uitwaaien.

Uiteraard doen we u graag vrijblijvend een offerte op maat toekomen.

Stena Line - Stena Hollandica - buitenhut © Stena Line.jpg Stena Line - Stena Hollandica - lounge © Stena Line.jpg Stena Line - Stena Hollandica - buffet © Stena Line.jpg

Andere routes met Stena Line

Ook voor andere routes met Stena Line bent u bij ons aan het juiste adres. Bijvoorbeeld op de Ierse Zee, wanneer u met uw touringcar door wilt reizen naar Ierland, of de nachtboot Kiel - Göteborg of Frederikshavn - Oslo, voor als u met uw groep naar Scandinavië wilt. Ook voor deze routes maken wij graag een vrijblijvende offerte voor u. 

stena-line-routemap-2020.jpg