Rotterdam - Hull

Rotterdam - Hull met P&O FerriesP&O Logo.gif

De nachtreizen naar Hull geven uw groep de tijd om zich te ontspannen in een comfortabele omgeving. De mensen komen 's morgens aan nadat ze de hele nacht hebben kunnen slapen en kunnen zodoende het meeste uit hun vakantie halen. De haven van Rotterdam ligt vlakbij de snelweg, dus u bent snel terug op de plaats waar u vandaan komt.                

Met P&O Ferries zijn meerdere mogelijkheden om de nachtboot naar Engeland te benutten:

P&O cabin Hull-Rotterdam © P&O Ferries.jpgEen mini cruise: een driedaagse reis naar Engeland waarbij u 2 nachten aan boord slaapt en de dag kunt benutten om heerlijk te winkelen in York of Leeds.

Een minibreak return naar Engeland met maximaal 3 nachten in Engeland. Deze reis van maximaal 6 dagen biedt u de mogelijkheid om na de oversteek maximaal 3 nachten in Engeland door te brengen. Na de aankomst ’s ochtends in Hull heeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld een aantal dagen te gaan winkelen in Manchester, een Beatles-reis naar Liverpool te maken of te gaan wandelen in het Peak District en dan met de nachtboot op de 5e dag weer terug naar Nederland te varen.P&O restaurant Hull-Rotterdam © P&O Ferries.jpg

Een periode retour waarbij u uw reis door Engeland of Schotland net zolang kunt maken als u wenst. Wij helpen u graag met de planning van een dergelijke reis.

Daarnaast is de oversteek met de nachtboot Rotterdam-Hull een uitstekende manier om een reis naar Ierland te beginnen. Na aankomst in Hull kunt u na een relatief korte rit door Engeland en Wales moeiteloos de veerboot van Irish Ferries bij Holyhead halen. Ook deze oversteek naar Dublin kunnen wij voor u boeken.