Parijs

 De miljoenenstad Parijs is één van de populairste bestemmingen voor stedentrips in Europa. Parijs is de stad van de liefde, de Eiffeltoren, cultuur, lekker eten en heerlijk shoppen. Maar natuurlijk heeft Parijs veel meer te bieden: mooie musea, indrukwekkende kerken, wandelen langs de Seine en ook Versailles ligt vlakbij. En dat alles op slechts een paar uur rijden van Nederland.

Voorbeeldprogramma 3-daagse ParijsTour Eiffel © SETE.jpg

Dag 1: Nederland - Parijs

Nadat u 's morgens per touringcar bent vertrokken, reist u naar de lichtstad Parijs. Als u in het centrum van de stad bent aangekomen, maakt u een uitgebreide rondrit langs de gebouwen en monumenten, waaraan deze lichtstad zo rijk is. Zo ziet u o.a. de Basilique du Sacré Coeur, de Moulin Rouge met Montmartre, de Madeleine, de Place de la Concorde met de obélisque van Luxor, de Avenue  Champs-Elysées, de Arc de Triomphe, het Palais de Chaillot, de Eiffeltoren, Les Invalides, Montparnasse met Tour Montparnasse, het Palais Luxembourg, de Panthéon, Ile de la Cité, de Notre Dame en het Louvre.
Het diner kunt u gebruiken in een typisch Parijs restaurantje in de wijk Montmartre en 's avonds eventueel naar een show gaan bijvoorbeeld in het Lido of Moulin Rouge.

Tuinen Versailles © Cor van Rossum.jpgDag 2: Parijs - excursie Versailles

Na het ontbijt op de tweede dag verlaat u Parijs om naar Versailles te gaan om het paleis van de Zonnekoning te bezoeken met zijn prachtige tuinen. Het paleis heeft een 580 meter lange westgevel, die wereldberoemd is, en de mogelijkheid bestaat om hier o.l.v. een gids te worden rondgeleid. Natuurlijk maakt u een wandeling in de stijlvol aangelegde tuinen. Teruggekomen in Parijs, brengt de chauffeur u naar het moderne Centrum Pompidou of naar het Louvre. Natuurlijk kunt u ook de tijd besteden door te gaan winkelen of iets anders te gaan bezoeken.
In de avonduren maakt de chauffeur een lichttour langs de vele verlichtte monumenten en deze kan worden onderbroken om met een rondvaartboot over de Seine varen en zo de verlichte stad vanaf het water bewonderen.

Dag 3: Parijs - NederlandSacre Coeur © Basilique de Sacré Cœur de Montmartre.jpg

De derde dag brengt de chauffeur u na het ontbijt naar de Champs Elysees of naar de schilderswijk Montmartre, waar u nog gezellig kunt vertoeven voordat u naar Nederland terug reist. Uiteraard kunt u ook lekker rondwandelen en nog even van de sfeer van de stad genieten. 
Aan het eind van de middag komt u weer aan in Nederland. 

 

Bovenstaand programma is slechts een voorbeeld van wat wij kunnen bieden. In overleg met u maken wij altijd een programma, dat op uw wensen is afgestemd.