Londen

De Britse hoofdstad Londen is een stad die bruist en borrelt. Er is zo veel te beleven in deze metropool. Winkelen in Carnaby Street of bij een van de grote warenhuizen zoals Harrods of Liberty, is voor vele mensen altijd een must als zij in Londen zijn. Maar ook de stadstour en een bezoek aan een theater of musical mogen niet op het programma ontbreken.

VOORBEELDPROGRAMMA 3-DAAGSE Londen

Dag 1: Nederland - Canterbury - Londen

Vroeg in de morgen vertrekken we naar Calais om daar met P&O Ferries of de Shuttle de oversteek naar Dover respectievelijk Folkstone in Engeland te maken. Om ca. 12.00 uur arri­veren we in Canterbury voor een bezoek aan dit ommuurde middeleeuwse stadje, dat vooral bekend staat om zijn kathedraal en andere interessante gebouwen.
Aansluitend rijden we verder naar het hotel in Londen. Nadat een ieder zich heeft opgefrist kan men naar de Beeferiver Thames view of the Shard © VisitBritain.jpgater gaan. Dit middeleeuwse banket, een uitstekend 5-gangen diner met onbegrensd drinken, wordt omlijst met dans en muziek uit de Middeleeuwen.

Dag 2: Londen

Na de eerste overnachting en het ontbijt maakt de chauffeur een stadsrondrit langs onder andere de Houses of Parliament, de Big Ben, St. Paul's Cathe­dral, de Tower Bridge, de Tower, Picca­dilly Circus, Bucking­ham Palace en Trafalgar Squa­re. In zeer kort tijdsbe­stek heeft men kennis gemaakt met de binnen­stad van Londen. Deze rondtoer eindigt op het Trafalgar Square en aanslui­tend kunt u de middag ge­bruiken om te gaan winke­len. Men kan toch niet in Londen geweest zijn zonder gewinkeld te hebben in één van de bekende warenhui­zen, zoals Harrods, Marks & Spen­cer, Sel­fridges, Liberty & Co, Hamleys, Disneyworld, of een moderne shopping mall.
Een gezamenlijk diner kan in een typische Engelse pub worden gebruikt. En wat is een bezoek aan Londen zonder een bekende musical bij te wonen. Deze stad heeft een groot scala aan mogelijkheden, omdat bijna alles hier wel draait. Natuurlijk kan er ook een bezoek gebracht worden aan China Town en hier dan ook meteen van een heerlijke Chinese maaltijd genieten. Slenteren en van de sfeer genieten kan men op Oxford Street, Regent Street, Piccadilly Circus, Covent Garden en Leicester Square.

Dag 3: Londen - Nederland

Nadat u het ontbijt heeft gebruikt gaan we eerst nog naar Covent Garden (markt) en vervolgens brengen we u terug naar Dover of Folk­stone om daar weer de oversteek naar het vasteland te maken. Aan het eind van de middag arrive­ren we dan weer in Nederland. Uiter­aard kan men het weekend in Neder­land afslui­ten met een af­scheidsdiner.Notting Hill Carnival © AFP-Getty.jpg

 

Wij bieden ook speciale mogelijkheden voor reizen naar het Notting Hill Carnival, dat ieder jaar rond het laatste weekend van augustus in de Engelse hoofdstad plaatsvindt.

 

Bovenstaand programma is slechts een voorbeeld van wat wij kunnen bieden. In overleg met u maken wij altijd een programma, dat op uw wensen is afgestemd.