Reisideeën

Op zoek naar een leuke reis voor uw groep?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Waar de reis ook naar toe gaat, wat voor soort groep het ook is, wij regelen graag een passende reis voor uw groep!

De naam van ons bedrijf geeft het al een beetje aan wat ons belangrijkste werk is: hotels reserveren. Maar omdat er vaak extra wensen zijn, zoals uitstapjes, een theaterbezoek of een veerbootticket naar bijvoorbeeld Engeland of Scandinavië, bieden wij dit al jaren als extra service aan onze klanten aan. Indien gewenst kunnen wij alle programma-onderdelen binnen uw reis organiseren, of alleen een deel hiervan. Net wat u wenst.

Om u te inspireren, hebben wij een flink aantal uitgewerkte reisprogramma's op onze website staan. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw reis precies volgens dit programma uit te voeren, maar combineren van programma's of aanpassingen naar uw eigen wensen is natuurlijk ook zeker mogelijk. 

Naast de bekende bestemmingen als Londen, Parijs en Berlijn, hebben wij een ruim netwerk van lokale partners door heel Europa waar we mee samenwerken. Wat dacht u van bestemmingen als Dresden, York, Praag of Kopenhagen