naar Scandinavië

Overtochten NAAR SCANDINAVIË

Op zoek naar een overtocht voor uw touringcar naar Scandinavië? Dan kunnen wij u helpen! Wij bieden op verschillende routes overtochten aan.veerbootroutes Scandinavië.jpg

Overtochten met Scandlines

Scandlines.pngDe overtocht Puttgarden - Rødby van Scandlines geeft de kortste route naar het oosten van Denemarken, Zweden en Noorwegen. De vaartijd voor Puttgarden - Rødby is 45 minuten en elk half uur vertrekt er een boot. Helsingør - Helsingborg is slechts 20 minuten en ook hier varen meerdere boten per uur. Voor een reis naar Zweden is een combinatieticket de ideale oplossing.

Mogelijke tickets bij Scandlines zijn:
• Puttgarden - Rødby
• Puttgarden - Rødby in combintatie met Helsingør - Helsingborg
• Puttgarden - Rødby in combintatie met de Öresund Brug (Kopenhagen - Malmö)

Overtochten met Stena Line

Logo_Stena_Line.pngAls u liever een langere oversteek maakt, dan zijn er mogelijkheden genoeg om met de routes van Stena Line naar Scandinavië te varen.

Voorbeelden van routes met Stena Line zijn:
• Kiel - Göteborg
• Frederikshavn - Göteborg

Overtochten met ander maatschappijen

Naast Scandlines en Stena Line varen er nog meer veerbootmaatschappijen naar bestemmingen in Scandinavië. Ook voor deze maatschappijen kunnen wij overtochten voor uw groep regelen.

colorline logo.JPGColor Line is vooral bekend vanwege de nachtboot tussen Kiel en Oslo, maar ook vanuit Hirtshals in Denemarken vertrekken boten naar Kristiansand en Larvik. 

Fjordline logo.JPGFjordlines vaart van Hirtshals in Denemarken naar verschillende bestemmingen in Noorwegen. Naar Stavanger en Bergen gaat een nachtboot, Kristiansand en Langesund zijn met een dagboot te bereiken.

 TT Line - logo.JPGTT Lines vaart vanuit Travemünde en Rostock in Duitsland met nachtboten naar Trelleborg in Zweden. Ook is het mogelijk om vanuit Trelleborg naar Klaipèda in Litouwen te reizen.