Overtochten

Met de touringcar het kanaal oversteken of naar Scandinavië? Voor overtochten voor uw touringcar naar Engeland, Scandinavië of Ierland bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij werken samen met diverse ferry maatschappijen door onze jarenlange ervaring hiermee hebben wij bij deze maatschappijen voor u gunstige prijzen weten te bedingen.

Veerboten naar Groot-Brittannië veerbootroutes Engeland.jpg

Om de oversteek naar Groot-Brittannië te maken, zijn er diverse mogelijkheden. 

Van Frankrijk naar Engeland

P&O Logo.gifDe route Calais-Dover met P&O Ferries is een flexibele en snelle manier voor uw groep om het Kanaal over te steken. U komt na slechts 90 minuten in Dover aan. Er zijn maximaal 46 overtochten per dag en uw groep kan dus reizen op een tijd die goed uitkomt.

Van Nederland naar Engeland

Logo_Stena_Line.pngAls u liever de nachtboot vanuit Nederland neemt, dan is de route Hoek van Holland-Harwich met Stena Line zeker interessant voor u.

VaartP&O Logo.gif u liever naar het noordelijke deel van Engeland of wilt u doorreizen naar Schotland? Dan is de route Rotterdam-Hull van P&O Ferries een goede optie voor u. Met de comfortabele nachtboot komt u uitgerust aan in Engeland om daarna door te reizen naar uw bestemming.

Met de trein naar Engeland 

Eurotunnel logo.PNGGaat u liever met de Eurotunnel van Dover naar Folkestone? Deze kunt u ook bij ons boeken. 

Logo_Stena_Line.png

 

Veerboten van Groot-Brittannië naar Ierland

Met Irish Ferries of met Stena Line komt u snel en geriefelijk van Groot Brittannië in Ierland via bijvoorbeeld de oversteek overIrish Ferries logo.PNG Ierse zee van Holyhead naar Dublin. 

 

Veerboten naar Scandinavië 

Overtochten naar Scandinavië met Scandlinesveerbootroutes Scandinavië.jpg

Scandlines.pngDe overtocht Puttgarden - Rødby van Scandlines geeft de kortste route naar het oosten van Denemarken, Zweden en Noorwegen. De vaartijd voor Puttgarden - Rødby is 45 minuten en elk half uur vertrekt er een boot. Helsingør - Helsingborg is slechts 20 minuten en ook hier varen meerdere boten per uur. Voor een reis naar Zweden is een combinatieticket de ideale oplossing.

Mogelijke tickets bij Scandlines zijn:
• Puttgarden - Rødby
• Puttgarden - Rødby in combintatie met Helsingør - Helsingborg
• Puttgarden - Rødby in combintatie met de Öresund Brug (Kopenhagen - Malmö)

Overtochten naar Scandinavië met Stena Line

Logo_Stena_Line.pngAls u liever een langere oversteek maakt, dan zijn er mogelijkheden genoeg om met de routes van Stena Line naar Scandinavië te varen.
Voorbeelden van routes met Stena Line zijn:
• Kiel - Göteborg
• Frederikshavn - Göteborg

Overtochten naar Scandinavië met ander maatschappijen

Naast Scandlines en Stena Line varen er nog meer veerbootmaatschappijen naar bestemmingen in Scandinavië. Ook voor deze maatschappijen kunnen wij overtochten voor uw groep regelen.

colorline logo.JPGColor Line is vooral bekend vanwege de nachtboot tussen Kiel en Oslo, maar ook vanuit Hirtshals in Denemarken vertrekken boten naar Kristiansand en Larvik.  

Fjordline logo.JPGFjordlines vaart van Hirtshals in Denemarken naar verschillende bestemmingen in Noorwegen. Naar Stavanger en Bergen gaat een nachtboot, Kristiansand en Langesund zijn met een dagboot te bereiken. 

 TT Line - logo.JPGTT Lines vaart vanuit Travemünde en Rostock in Duitsland met nachtboten naar Trelleborg in Zweden. Ook is het mogelijk om vanuit Trelleborg naar Klaipèda in Litouwen te reizen.