Beatles-reis Liverpool

THE BEATLES STORY LOGO.jpgThe Beatles en Liverpool: onlosmakelijk met elkaar verbonden. Voor de echt grote Beatles-liefhebber, maar ook voor de iets minder grote, hebben wij een speciaal vierdaags arrangement naar Liverpool samengesteld.

Programma 4-daagse Beatles-reis Liverpool

John Lennon's spectacles © The Beatles Story.jpgDe reis gaat vanaf Rotterdam naar Hull met de nachtboot van P&O Ferries waar dan na aankomst richting Liverpool wordt gereden. Bij aankomst gaan we direct naar de Beatles Story, het originele Beatles Museum, en in de middag kunnen we een twee uur durende Magical Mystery Tour maken onder leiding van een gids. U zult de plekken zien die een connectie hebben met John, Paul, George en Ringo; waar zij opgroeiden, elkaar ontmoetten en de band vormden. De rest van de dag kan vrij worden ingevuld nadat we eerst zijn in gecheckt bij het hotel.
De volgende morgen gaan we een boottocht op de Mersey maken en vanaf daar is de Skyline van Liverpool goed te zien. Aansluitend bezoeken we het tweede deel van de Beatles Story. Afhankelijk van de wensen van de klant kan men na de lunch nog een van de andere interessante musea in Liverpool bezoeken. Tegen 15.00 uur vertrekken we naar Hull voor de nachtboot terug naar Rotterdam.

In de reis is inbegrepen:Liverpool Waterfront © VisitLiverpool.jpg

    - De heen en terugreis met de nachtboot van P&O Ferries van Rotterdam – Hull;
    - Verblijf in een tweepersoonsbinnenhut;
    - Overnachting in een ***hotel in Liverpool o.b.v. logies/ontbijt en verblijf in een 2pk;
    - Entree Beatles Story;
    - Boottocht op de Mersey.

Bij te boeken is het volgende:

- Dinerbuffet en ontbijtbuffet aan boord op de heen en terugreis;
- De Magical Mystery Tour gids voor 2 uur in Liverpool;
- Verblijf in het Hard Days Night Hotel in Liverpool i.p.v. het 3***hotel;
- Diner in het hotel of in een restaurant of aan boord van een stoomschip in Liverpool;
- Verlenging van het verblijf in Engeland.

Bovenstaand programma is slechts een voorbeeld van wat wij kunnen bieden. In overleg met u maken wij altijd een programma, dat op uw wensen is afgestemd.